Ко смо ми

Наша адреса веб места је: https://spafits.com.

Које личне податке скупљамо и зашто их скупљамо

Коментари

Када посетиоци оставе коментаре на веб месту, скупљамо податке приказане у обрасцу за коментаре као и IP адресу посетиоца и ниску user agent његовог прегледача веба за помоћ у откривању непожељног.

Након одобрења вашег коментара, ваша слика профила је видљива јавности у смислу вашег коментара.

Садржај

Уколико отпремате слике на веб место, требало би да избегавате отпремање слика са угнежђеним подацима локације (EXIF GPS). Посетиоци веб места могу да преузму и извуку податке о локацији са слика са веб места.

Обрасци за контактирање

Колачићи

Уколико оставите коментар на нашем веб месту, можете се изузети од снимања свог имена, адресе е-поште и веб места у колачићима. Они су због ваше удобности тако да не морате да поново попуњавате своје детаље када оставите други коментар. Ови колачићи трају годину дана.

Уколико посетите нашу страницу за пријављивање, поставићемо привремени колачић за одређивање да ли ваш прегледач веба прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и одбацује се након вашег затварања прегледача веба.

Када се пријавите, такође ћемо поставити неколико колачића да бисмо сачували ваше информације пријављивања и ваше изборе приказа екрана. Колачићи пријављивања трају два дана, а колачићи могућности екрана трају годину дана. Уколико изаберете „Запамти ме“, ваша пријава ће трајати две седмице. Уколико се одјавите са свог налога, колачићи пријављивања биће уклоњени.

Када уредите или објавите чланак, додатни колачић ће бити сачуван у вашем прегледачу веба. Овај колачић не укључује личне податке и само одређује ID чланка који уређујете. Истиче након једног дана.

Угнежђени садржај са других веб места

Чланци на овом веб месту могу да садрже угнежђени садржај (нпр. видео снимке, слике, чланке, итд). Угнежђени садржај са других веб места се понаша на потпуно исти начин као да је ваш посетилац посетио друго веб место.

Та веб места могу да прикупе податке о вама, користе колачиће, угнезде додатно праћење од стране треће стране и надгледају вашу интеракцију са тим угнежђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са угнежђеним садржајем уколико имате налог и пријављени сте на то веб место.

Аналитика

Са ким делимо ваше податке

Колико дуго чувамо ваше податке

Уколико оставите коментар, тај коментар и његови мета подаци се чувају неограничено. Ово је зато да бисмо препознали и аутоматски одобрили све коментаре које уследе умести да их држимо у реду за преглед.

За кориснике који се региструју на наше веб мести (уколико их има), такође чувамо личне информације које доставе у свом корисничком профилу. Сви корисници могу да виде, уреде или обришу своје личне податке било када (изузев што не могу да промене своје корисничко име). Управници веб места такође могу да виде и уреде те информације.

Која права имате у односу на ваше податке

Уколико имате налог на овом веб месту, или сте оставили коментаре, можете да захтевате да примите датотеку са извезеним личним подацима које држимо о вама укључујући било које податке које сте нам доставили. Такође можете да захтевате да обришемо било које личне податке које држимо о вама. То не укључује било које податке које смо обавезни да држимо због административних, правних или безбедоносних разлога.

Где шаљемо ваше податке

Коментари посетиоца могу да буду проверени кроз услугу аутоматског препознавања непожељних.

Ваше информације за контактирање

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća u vezi naše politike poslovanja ili pak drugo pitanje, slboodno nas kontaktirajte na sledeću email poštu info@spafits.com.

Додатне информације

За прикупљање података који нам помажу да персонализујемо вашу употребу наших веб локација и мобилних апликација користимо колачиће и друге алате за прикупљање података, попут веб-светионика. Такође радимо са разним оглашивачима, оглашивачким мрежама, рекламним серверима и аналитичким компанијама (у даљем тексту „Огласни партнери“), које користе различите технологије, укључујући колачиће, за прикупљање података о вашој употреби Услуга, као што су странице које посетили и огласе које сте прегледали или кликнули на њих, тако да вам ми и наши партнери за огласе испоручујемо огласе на основу ваших интересовања и активности на мрежи.

  1. Информације о колачићима

Колачићи су датотеке података које се чувају у вашем прегледачу када комуницирате са веб локацијом. Ове датотеке података омогућавају веб локацији да се присети важних информација о вашој посети и помажу вам да побољшате своје искуство.

Коришћењем ове технологије можемо олакшати посетиоцима регистрацију за рачуне, наручивање производа, улазак и учешће у наградним играма и такмичењима и пружање других функција на нашим веб локацијама, попут приказивања огласа на основу ваших интересовања или историје прегледања. За сајтове који дозвољавају куповину на мрежи користимо колачиће за памћење и обраду предмета у вашој корпи.

Такође користимо колачиће за прикупљање података о томе који уређај и прегледач користите за приступ нашим веб локацијама, тако да можемо оптимизирати ваш приступ и континуирано побољшавати функционалност. На пример, прикупљамо информације о типу вашег прегледача и оперативном систему, имену домена вашег добављача Интернет услуга, веб локацијама које посећујете пре и после посете нашим веб локацијама, страницама које сте гледали и активностима на нашим веб локацијама и огласима које сте прегледали или кликнули на њих .

Такође водимо збирну статистику о посетиоцима наших веб локација како би нам помогли да непрестано побољшавамо начин на који испоручујемо наш садржај на мрежи. На пример, можемо да утврдимо да ли више посетилаца више воли одређене функције или странице од других, што нам помаже да наше веб локације остане свеже и занимљиво нашим члановима и купцима.

  1. Врсте колачића које користимо

Користимо неколико различитих врста колачића:

Потребни колачићи:

Строго неопходни колачићи су колачићи које морамо користити за рад наших веб локација. Без њих, на пример, не бисте могли да се региструјете или пријавите ни за једну услугу коју бисмо могли да понудимо.

Функционални колачићи:

Аналитички колачићи или колачићи за перформансе омогућавају нам да препознамо и пребројимо број посетилаца и да видимо како се посетиоци крећу по нашим веб локацијама. То нам помаже да побољшамо начин рада наших веб локација, на пример тако што осигуравамо да корисници лако проналазе оно што траже и да не наилазе на техничке грешке.

Функционални колачићи су колачићи које користимо да бисмо вас препознали када се вратите на наше веб странице. Коришћење колачића овог карактера омогућава нам да персонализујемо наш садржај за вас и запамтимо ваше жеље.

Рекламни колачићи:

Колачићи за циљање бележе вашу посету нашим веб локацијама, странице које сте посетили и линкове које сте пратили. Коришћење колачића овог карактера помаже нама и нашим партнерима за огласе да испоручујемо огласе или поруке које су релевантне за вас и ваша интересовања.

У ове сврхе такође можемо поделити ове податке са трећим лицима. На пример, ови колачићи нам омогућавају да идентификујемо и шаљемо вам поруке о стварима које сте оставили у вашој корпи и дајемо друге препоруке за куповину.

Колачићи за интеракцију су колачићи које користимо јер нас занима ваше мишљење о нашем бренду и нашим производима и услугама. Ови колачићи нам омогућавају комуникацију. На пример, ови колачићи вам омогућавају да нас „лајкујете“ или препоручите на друштвеним мрежама. Ови колачићи за интеракцију на друштвеним мрежама могу прикупљати информације о вашој посети иако са њима не комуницирате.

  1. Како користимо веб светионике

Неке наше веб локације и Услуге, попут ажурирања е-поште, могу садржати електронске слике назване „веб светионици“. Понекад људи називају веб-светионике ГИФ-овима од једног пиксела, јасним ГИФ-овима или ознакама пиксела.

Веб светионици нам омогућавају да бројимо посетиоце који су прегледали садржај на веб локацијама или страницама. У промотивним порукама е-поште и билтенима, веб светионици нам омогућавају да избројимо колико их је претплатника прочитало. Такође нам омогућавају да развијемо статистичке информације о

активности и функције које највише занимају наше чланове и купце како бисмо могли да пружимо персонализованији садржај. Не користимо веб светионике за приступ вашим Личним подацима без вашег пристанка.

  1. Дозвољавамо колачиће независних произвођача

Трећим лицима можемо дозволити употребу колачића и оглашавање на нашим Услугама. Не контролишемо колачиће трећих лица. Постоје бесплатни програми које можете преузети из реномираних извора који вам омогућавају да подесите своје жеље и блокирате велику већину независних колачића.

5.

Како се бавимо оглашавањем на мрежи

Приказујемо огласе на веб локацијама и мобилним апликацијама које поседујемо и којима управљамо. Преко наших партнера за оглашавање, такође приказујемо огласе за повезане компаније на веб локацијама и мобилним апликацијама трећих лица.

Када посетите неку од наших веб локација или прегледате огласе које ми или наши партнери за огласе послужујемо негде другде на вебу, можда ћете видети различите врсте огласа, попут текста поред резултата претраге или видео записа на веб страницама. Ови огласи се понекад заснивају на садржају страница на којима се појављују.

У другим случајевима се генеришу када наши партнери за огласе подударају оглас са вашим интересовањима, као што се закључује из ваших активности на мрежи. Ово је познато као оглашавање засновано на интересовањима. Циљ је да вам прикажемо огласе који ће вас највише занимати.

Да бисмо постигли овај циљ, ми и неки од партнера за оглашавање користимо технологије попут колачића и веб-светионика за прикупљање података о вашој интеракцији са нашим Услугама и другим веб локацијама трећих страна. Подаци на мрежи се обично агрегирају са осталим подацима да би се створили сегменти – групе корисника и одређене категорије општег интереса које су наши оглашавачки партнери закључили на основу различитих фактора (на пример, „љубитељ спорта“).

Подаци на мрежи могу садржати информације о:

  1. веб странице, апликације, производи и услуге које прегледате и везе на које кликнете приликом коришћења наших веб локација и услуга, као и веб локација независних произвођача;
  2. наше е-адресе које прегледате и везе на које кликнете у тој е-пошти;
  3. да ли гледате или кликнете на огласе који су вам приказани;
  4. демографски подаци или подаци о интересима, укључујући општи географски положај;
  5. подаци о куповини ван мреже који се могу комбиновати са подацима на мрежи како би се створио бољи профил у вези са вашим интересовањима или преференцама за куповину; и
  6. термине за претрагу које сте унели када користите одређене услуге претраживања.

Ми и наши партнери за огласе користимо ове мрежне податке за приказивање огласа на мрежи који занимају публику са којом комуницирамо, укључујући и вас. Поред тога, наши партнери за огласе користе ове мрежне податке у разне друге сврхе, укључујући: (а) заједно са оглашавањем које се појављује на нашој веб локацији или другим веб локацијама; (б) да извештавају о саобраћају на веб локацијама, статистикама, подацима о огласима и другим интеракцијама са огласима и веб локацијама које их опслужују; и (ц) за мерење ефикасности веб-заснованих и е-маил огласа.

Како штитимо ваше податке

Искључивање колачића и огласа заснованих на интересовањима

Као корисник наших сервиса, имате неколико начина на које можете да нам саопштите своје поставке приватности.

а. Подешавање претраживача да одбија колачиће. Ако не желите колачиће, можете да подесите рачунар да (а) вас упозорава сваки пут када неко шаље колачић; или (б) искључите све колачиће (осим Фласх колачића) путем свог прегледача. Имајте на уму да ако не прихватите колачиће, неке функције или активности можда вам неће бити доступне. На пример, можда нећете моћи да довршите трансакцију.

б. Искључивање оглашавања заснованог на интересовањима. Очекујемо да се огласи које постављамо на мрежи користећи податке засноване на интересовањима испоручују са побољшаним обавештењем које захтевају ти принципи.

в. Искључивање оглашавања заснованог на интересовањима на вашем мобилном уређају. За већину мобилних уређаја можете контролисати огласе засноване на интересовањима које видите на два различита начина: (1) променом подешавања приватности самог уређаја; и (2) промена подешавања приватности вашег прегледача. На пример, иОС уређаји верзије 6 и новије верзије садрже Аппле-ов идентификатор оглашавања, који вам омогућава да „Ограничите праћење огласа“ тако што ћете отићи у подешавања уређаја у оквиру „Приватност“, а затим „Оглашавање“. Такође можете да измените поставке прегледача, као што је Сафари, тако што ћете отићи на подешавања

тог прегледача и у оквиру „Приватност и безбедност“ изаберите „Не прати“. Поред тога, можете да кликнете на везу Избори огласа да бисте се одјавили. Поред тога, имајте на уму да ако на свом уређају користите софтвер за блокирање огласа, ово може ометати одређене функције и проузроковати прекид рада услуге.

Деца

Ми не прикупљамо свесно личне податке од деце млађе од 13 година. Ако сазнате да нам је дете дало личне податке без пристанка родитеља, контактирајте нас путем нашег тима за подршку. Ако сазнамо да нам је дете млађе од 13 година обезбедило личне податке без пристанка родитеља, предузећемо кораке за уклањање информација и укидање дететовог рачуна.

Од којих трећих страна примамо податке

Упозорење, ми нисмо власници сервиса трећих страна и са те тачке гледишта, ми не можемо да гарантујемо да ваши подаци неће доћи до нас, ако сте којим случајем на неком њеб месту, социјалним мрежама корисника или трећим местима посетили наш веб сајт. Саветујемо Вас да пре коришћења неког сервиса прочитате политику пословања сваке странице којој приступате.

Захтеви за обелодањивањем регулисане индустрије

Уколико сте члан регулисане индустрије или сте субјекат додатних закона о приватности, можда ћете бити обавезни да овде обелоданите те информације.

Контакт

Ако имате било каквих питања, коментара или недоумица у вези са начином на који рукујемо вашим личним подацима, можете нас контактирати путем нашег корисничког тима:

емаил:

адреса:

контакт телефон: